Medewerkers Crematorium

Hier ziet u de medewerkers van GUV Crematorium Berkenhove te Aalten.

Marian Ebbers-Meerdink
Marian Ebbers-Meerdink
Het contact met nabestaanden en belangstellenden vind ik erg waardevol. Wij proberen bij ons werk de nabestaanden te steunen bij het moeilijkste in een leven. Het afscheid nemen van een dierbaren. Juist daarom vind ik het moeilijk, maar erg dankbaar werk. Ik zou het niet willen missen.
Henk-Jan Harbers
Henk-Jan Harbers
Mijn dag is goed als ik zie dat nabestaanden, ondanks de moeilijke situatie, tevreden zijn over het afscheid. Het afscheid nemen van een dierbare is moeilijk, daar proberen wij onzichtbaar ondersteuning aan te geven. Naast gastheer in het Crematorium ben ik ook Hoofd Uitvaartzorg bij GUV Uitvaartverzorging.
Ina Ruesink-Toebes
Ina Ruesink-Toebes
Het ontvangen van families tijdens rouw-bezoeken en het verzorgen van diensten en koffietafels zijn mijn werkzaamheden. Ik vind het erg dankbaar werk en ben blij dat we daarmee nabestaanden kunnen steunen in een ontzettend moeilijke periode van hun leven.
Broddie Wolterink
Broddie Wolterink
Het begeleiden van nabestaanden in overleg met uitvaartbegeleiders geeft mij erg veel voldoening. Omdat ik weet dat wij de laatste reis van iemand begeleiden, besef ik dat we het zo perfect mogelijk moeten doen. Daar streef ik dan ook elke keer weer naar.
Etienne Icking
Etienne Icking
Bij GUV heb ik meerdere functies. Ik ben uitvaartbegeleider, teamchef overbrengen en verzorging, gastheer en thanatopracteur. Thanatopraxie is een ander woord voor de lichte balseming die we in Nederland sinds 1 januari 2010 mogen uitvoeren. Hierdoor wordt het mogelijk een overledene zonder koeling ongeveer 10 dagen op te baren. Daarnaast ben ik ook "gewoon" uitvaartbegeleider. Een soms moeilijk, maar altijd geweldig dankbaar beroep. We kunnen zoveel voor mensen betekenen in een hele moeilijke tijd.
Gerard te Roller
Gerard te Roller
Naast mijn functie als Hoofd Crematorium en Uitvaartcentra ben ik bij GUV ook nog steeds uitvaartbegeleider. Het is zo'n dankbaar werk dat ik het graag blijf doen. Van de verzorging van overledenen tot de koffietafel na een uitvaart, het hoort er allemaal bij. Wij begeleiden de familie vanaf het tijdstip van overlijden dag en nacht tot ver na de uitvaart.