Medewerkers Crematorium

Hier ziet u de medewerkers van GUV Crematorium Berkenhove te Aalten.

Atty Pattipeilohy-Kruisselbrink - Gastvrouw Crematorium
Atty Pattipeilohy-Kruisselbrink - Gastvrouw Crematorium
Bij GUV werk ik nu in het crematorium, daar heb ik ook al vele jaren ervaring in opgedaan elders. Daarnaast ben ik ook uitvaartbegeleidster geweest. Dat maakt dat ik precies weet wat de uitvaartverzorgers van ons verwachten. Het begeleiden van nabestaanden in overleg met uitvaartverzorgers vind ik erg mooi werk. We kunnen samen zoveel doen voor de mensen bij het laatste afscheid.
Broddie Wolterink - Gastheer Crematorium
Broddie Wolterink - Gastheer Crematorium
Het begeleiden van nabestaanden in overleg met uitvaartbegeleiders geeft mij erg veel voldoening. Omdat ik weet dat wij de laatste reis van iemand begeleiden, besef ik dat we het zo perfect mogelijk moeten doen. Daar streef ik dan ook elke keer weer naar.
Gerard te Roller - Hoofd crematorium en uitvaartcentra
Gerard te Roller - Hoofd crematorium en uitvaartcentra
Naast mijn functie als Hoofd Crematorium en Uitvaartcentra ben ik bij GUV ook nog steeds uitvaartbegeleider. Het is zo'n dankbaar werk dat ik het graag blijf doen. Van de verzorging van overledenen tot de koffietafel na een uitvaart, het hoort er allemaal bij. Wij begeleiden de familie vanaf het tijdstip van overlijden dag en nacht tot ver na de uitvaart.
Heidi Rave  - Verzekeringen en asbestemmingen
Heidi Rave - Verzekeringen en asbestemmingen

Vanuit GUV Uitvaartverzorging geef ik vrijblijvend voorlichting en als medewerkster van GUV Uitvaartverzekering kan ik een verzekering aanbieden die de kosten van een uitvaart volgens de wensen van de mensen dekt.  Het geeft financiële zekerheid en men kan bij GUV tevens de wensen vastleggen, zodat nabestaanden er een goed houvast aan hebben. Daarnaast ben ik ook adviseuse asbestemmingen. Daarbij kunnen we natuurlijk de vele mogelijkheden op ons asbestemmingsterrein De Akker aanbieden, maar ook hebben we een hele ruime keuze in assierraden en urnen.

Jacqueline de Witte - Gastvrouw Crematorium
Jacqueline de Witte - Gastvrouw Crematorium
Inmiddels ben ik al heel wat jaren bij GUV werkzaam. Als gastdame bij bezoeken, als koffiedame en nu als gastdame bij uitvaarten. Een verantwoordelijke taak die ik met veel plezier vervul. Van het klaarzetten van muziek en beeld, het binnenbrengen van de bloemen tot het bedienen van de crematieoven, alles hoort er bij. Ook het opvangen van nabestaanden en hen begeleiden op de moeilijke dag van het afscheid. Daar doen we het tenslotte voor.
Jannie Westervelt - Koffiedame Crematorium
Jannie Westervelt - Koffiedame Crematorium
Het verzorgen van de catering bij GUV Crematorium is een onderdeel van het geheel. De koffiekamer is een plek waar veel emoties los komen. Daarmee houden wij natuurlijk rekening. Zonder in beeld te zijn, verzorgen wij van koffie met cake tot high tea. Van spa rood tot champagne, alles is mogelijk.
Mariska Wubbels - Koffiedame Crematorium
Mariska Wubbels - Koffiedame Crematorium
Een koffietafel verzorgen is een belangrijke afsluiting van de uitvaart. Ik vind het fijn om mensen na een beladen dienst in alle rust te voorzien van koffie met cake of een amuze hapje met rosé. Je kunt vaak zien dat mensen er aan toe zijn. Er is een soort ontlading te zien bij de belangstellenden. Ik ben blij dat ik mee mag werken aan een goed afscheid, ook in de koffiekamer.
Norbet te Welscher - Gastheer Crematorium
Norbet te Welscher - Gastheer Crematorium
Mijn dag is goed als ik zie dat nabestaanden, ondanks de moeilijke situatie, tevreden zijn over het afscheid. Het afscheid nemen van een dierbare is moeilijk, daar proberen wij onzichtbaar ondersteuning aan te geven. Naast gastheer in het Crematorium ben ik ook Hoofd Uitvaartzorg bij GUV Uitvaartverzorging.