Medewerkers Verzekering

Onze deskundigheid op het gebied van uitvaartverzekeringen en de kennis die wij hebben van uitvaartverzorging, wenden wij aan om voor u een uitvaartpolis op maat te verzorgen.

Bert van Asselt - Algemeen directeur
Bert van Asselt - Algemeen directeur
Naast mijn werk als directeur bij Aurora Uitvaart Beheer ben ik directeur bij GUV Uitvaartverzekering. Daar heb ik de dagelijkse leiding en ben inhoudelijk de verantwoordelijke voor de verzekeringen die wij voeren. Wij bieden degelijke verzekeringen, zonder kleine lettertjes, waarbij de klant centraal staat. De verzekering zorgt er voor dat nabestaanden de uitvaart van hun dierbare kunnen betalen. Daarbij hebben zij volledig keuzevrijheid!
Heidi Rave  - Verzekeringen en asbestemmingen
Heidi Rave - Verzekeringen en asbestemmingen

Vanuit GUV Uitvaartverzorging geef ik vrijblijvend voorlichting en als medewerkster van GUV Uitvaartverzekering kan ik een verzekering aanbieden die de kosten van een uitvaart volgens de wensen van de mensen dekt.  Het geeft financiële zekerheid en men kan bij GUV tevens de wensen vastleggen, zodat nabestaanden er een goed houvast aan hebben. Daarnaast ben ik ook adviseuse asbestemmingen. Daarbij kunnen we natuurlijk de vele mogelijkheden op ons asbestemmingsterrein De Akker aanbieden, maar ook hebben we een hele ruime keuze in assierraden en urnen.

Iwan Koster - Controller en adjunct-directeur
Iwan Koster - Controller en adjunct-directeur
Naast mijn werk als controller bij alle GUV bedrijven ben ik directeur bij GUV Uitvaartverzekering. Daar heb ik, samen met de algemeen directeur Bert van Asselt, de dagelijkse operationele leiding. GUV biedt alles wat met uitvaartzorg te maken heeft, van uitvaartverzekering tot aan een crematorium. Mooi dat we nabestaanden kunnen helpen bij het moeilijkste afscheid in hun leven.