Medewerkers Verzorging

Hieronder ziet u de ervaren uitvaartbegeleiders van GUV. Wordt u geconfronteerd met het
overlijden van een dierbare, dan zijn zij uw vertrouwde en deskundige aanspreekpunt. 
Van het eerste bezoek tot aan de nazorg wordt u persoonlijk en deskundig door dezelfde
persoon begeleid. 


Wilt u een sterfgeval melden? Belt u dan 0900 - 700 7000

Etienne Icking - Uitvaartbegeleider en thanatopractie
Etienne Icking - Uitvaartbegeleider en thanatopractie
Bij GUV heb ik meerdere functies. Ik ben uitvaartbegeleider, teamchef overbrengen en verzorging, gastheer en thanatopracteur. Thanatopraxie is een ander woord voor de lichte balseming die we in Nederland sinds 1 januari 2010 mogen uitvoeren. Hierdoor wordt het mogelijk een overledene zonder koeling ongeveer 10 dagen op te baren. Daarnaast ben ik ook "gewoon" uitvaartbegeleider. Een soms moeilijk, maar altijd geweldig dankbaar beroep. We kunnen zoveel voor mensen betekenen in een hele moeilijke tijd.
Freek Verheijen - Uitvaartbegeleider
Freek Verheijen - Uitvaartbegeleider
De uitvaarten begeleiden van overledenen voor nabestaanden is niet alleen werk, het is een vak en levenswijze. De mensen te helpen bij een zo in het leven ingrijpende gebeurtenis is erg dankbaar werk. In de korte periode van een overlijden tot een uitvaart begeleiden we de familie zo intensief dat we een zeer speciale band opbouwen. Toch moeten we een grens respecteren om professionele begeleiding te kunnen garanderen. Soms is dat moeilijk, ook wij worden geraakt door het verdriet van nabestaanden.
Gerard te Roller - Hoofd crematorium en uitvaartcentra
Gerard te Roller - Hoofd crematorium en uitvaartcentra
Naast mijn functie als Hoofd Crematorium en Uitvaartcentra ben ik bij GUV ook nog steeds uitvaartbegeleider. Het is zo'n dankbaar werk dat ik het graag blijf doen. Van de verzorging van overledenen tot de koffietafel na een uitvaart, het hoort er allemaal bij. Wij begeleiden de familie vanaf het tijdstip van overlijden dag en nacht tot ver na de uitvaart.
Henk-Jan Harbers - Hoofduitvaartzorg
Henk-Jan Harbers - Hoofduitvaartzorg

Als Hoofd Uitvaartzorg werk ik, samen met de uitvaartbegeleiders van GUV, elke uitvaart weer aan het begeleiden van een afscheid van een dierbare voor nabestaanden. Wij hebben daarbij de luxe positie dat wij ruim tijd een aandacht mogen besteden aan nabestaanden. Het werken zonder winstoogmerk betekent ook dat wij kunnen garanderen dat we de goedkoopste zijn.

Marijke Don - Uitvaartbegeleidster
Marijke Don - Uitvaartbegeleidster
De uitvaartbegeleiding is voor mij meer dan een beroep. Het werk is een deel van mijn leven geworden. De zorg die ik kan geven aan families vind ik er belangrijk. De nabestaanden ter zijde staan waar ik maar kan, hoort voor mij bij het geven van goede begeleiding. Fijn is ook dat we de gelegenheid krijgen bijzondere aandacht te geven aan kinderen die bij een uitvaart betrokken zijn. Soms houden we een dienstje waarin we veel kunnen uitleggen en hen de kans geven zich zelf te uiten. De mogelijkheden die we binnen GUV krijgen zijn uniek. Dit bepaalt voor een groot deel de wijze van werken voor ons en dat is een luxe situatie.
Rita ter Bogt - Uitvaartbegeleidster
Rita ter Bogt - Uitvaartbegeleidster
Professionele begeleiding van nabestaanden, maar met een goed luisterend oor en het hart op de goede plaats. Dat is de kern van ons werk. Wij horen voor nabestaanden de rots in de branding te zijn. Ook het geven van extra aandacht aan kinderen bij uitvaarten hoort daarbij. Wij doen dat vaak in de vorm van "kinderdienstjes". Binnen een korte periode moeten wij voor de familie veel regelen, daarvoor houden wij meerdere gesprekken waarbij we ook tussen de regels door moeten kunnen lezen. Alle wensen van de overledene en de familie vormen samen de uitvaart. Dat voor de mensen kunnen regelen, geeft mij voldoening.
Tom Groot Zevert - Uitvaartbegeleider
Tom Groot Zevert - Uitvaartbegeleider
Een aantal jaren werkte ik met veel plezier in de zorg. Maar het het begeleiden van mensen in een hele moeilijke fase in hun leven heb ik altijd een uitdaging gevonden. Ik was dan ook blij dat ik bij GUV de kans kreeg om mensen te gaan begeleiden bij uitvaarten. Nabestaanden kunnen bijstaan en helpen met het vormgeven van een mooi afscheid van hun dierbare, dankbaarder werk bestaat er in mijn ogen niet. Ik heb mijn plek gevonden.
Willemijn Schipper - Uitvaartbegeleidster
Willemijn Schipper - Uitvaartbegeleidster
Ik had al eerder ervaring opgedaan in de uitvaartwereld, maar ben gestopt omdat ik voor mijn kinderen wilde zorgen. Nu de kinderen wat ouder zijn kan ik mijzelf weer vrijmaken om dit mooie beroep weer op te pakken. Samen met de familie het afscheid van een dierbare verzorgen en hen helpen om alles in goede banen te leiden vind ik het mooiste wat er is.
Willy van Eerden - Uitvaartbegeleidster
Willy van Eerden - Uitvaartbegeleidster
Vanuit de terminale zorg ben ik nu bijna 13 jaar geleden bij GUV gekomen. Het werken met mensen naar een respectvolle en waardige dood heb ik nu omgezet in het begeleiden van mensen na het overlijden. De andere kant van het sterven is net zo emotioneel beladen als de weg er naar toe. Ik vind het heel belangrijk om mensen met raad en daad terzijde te staan. Niets hoogdravends, gewoon er zijn voor de nabestaanden. Met goede adviezen op basis van een luisterend oor. Daarnaast werk ik, samen met Xandra Wolterink, aan de extra aandacht bij uitvaarten waarbij kinderen betrokken zijn of de uitvaarten van kinderen. Wij krijgen daarvoor van GUV gelukkig de vrije hand. Zonder dat daar een tarief voor wordt berekend aan de nabestaanden.
Xandra Wolterink - Uitvaartbegeleidster en uitvaartdocente
Xandra Wolterink - Uitvaartbegeleidster en uitvaartdocente
Na aanvankelijk full-time uitvaartbegeleidster te zijn geweest, heb ik nu een dubbelfunctie. Naast het begeleiden van families bij uitvaarten, houdt ik me ook bezig met lezingen en andere informatieverstrekking. Verder verzorg ik, samen met Willy van Eerden, de extra aandacht die wij geven aan uitvaarten waarbij kinderen betrokken zijn. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de bijzondere aandacht voor uitvaarten van kinderen en de ouders die afscheid moeten nemen van een kind. Daarbij zijn wij blij dat we die aandacht voor de nabestaanden van kinderen vanuit GUV mogen geven tegen een nog lager tarief.