Uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem

In de omgeving van Zelhem werkt GUV Tomesen vanuit Uitvaartcentrum Dennenlust. Ook hier is ruime gelegenheid voor een uitvaartdienst, koffietafel en condoleancebezoeken. Sinds 2011 is Uitvaartcentrum Dennenlust aan de Kerkhoflaan in Zelhem de thuishaven van GUV Tomesen. Het uitvaartcentrum is een begrip geworden voor een groot deel van de inwoners van Zelhem, Halle, Keijenborg en zelfs van de wijk Overstegen in Doetinchem.

Uitvaartcentrum Zelhem

Familiekamer
Als onderdeel van de verbouwing die GUV Tomesen Uitvaartverzorging bij Uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem in gang heeft gezet, is een gloednieuwe familiekamer gerealiseerd. In de sfeervolle ruimte kunnen de naaste familieleden zich voortaan tijdens een uitvaartdienst rustig terugtrekken.

24-uurs kamer
Uniek in de regio is de nieuwe 24-uurs familiekamer bij uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem, van buitenaf toegankelijk via een elektronisch slot. Hier kan de overledene worden opgebaard en op ieder moment van de dag of nacht worden bezocht. Nabestaanden kunnen gebruikmaken van een eigen toilet, koffie- en thee, koelkast en naar wens van de overige mogelijkheden en faciliteiten die Uitvaartcentrum Dennenlust biedt.

Uitvaartcentrum Dennenlust
Kerkhoflaan 5, Zelhem
tel.: 0314 – 62 07 69
(ook voor melden overlijden)