Budget Uitvaart - Eenvoudig maar waardig afscheid

Hoe kan dat? Op jullie folder staat dat een uitvaart 7.000 euro kost!

Het bedrag van 7.000 euro is gebaseerd op een "complete" uitvaart vanaf een rouwbrief tot aan een dienst in het crematorium met een koffietafel. Een "budget crematie" is dan ook heel wat anders en niet vergelijkbaar. GUV biedt een uitvaart aan op basis van de wensen en mogelijkheden van de nabestaanden. Zo helpen wij iedereen, ongeacht de financiële mogelijkheden die de nabestaanden hebben.

Een uitvaart voor ieders budget - Waardig afscheid nemen bij GUV

In sommige gevallen is er een klein budget. Ook dan biedt GUV uitkomst. Een eenvoudig maar waardig afscheid kunnen wij voor iedereen verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een afscheidsavond en de volgende dag een crematie in stilte. Daarmee beperkt u de kosten sterk en kunt u toch waardig afscheid nemen. Als uitvaartspecialisten weten we alles van uitvaartkosten. GUV kan altijd een passend afscheid  het goedkoopste aanbieden. Wilt u bijgestaan worden door iemand die u vertrouwt? Dan belt u GUV! Een telefoontje is voldoende.

Op internet altijd goedkoper? Nee, GUV werkt altijd met lagere tarieven!

GUV is altijd in staat de uitvaart te verzorgen tegen lagere kosten. De tarieven van GUV liggen veel lager, daarom kunnen wij welke uitvaart men ook kiest, altijd de laagste kosten hanteren. Dat geldt dus ook voor een zogenaamde "Budgetcrematie" , "de goedkoopste uitvaart" of welke naam men ook bedenkt op internet.

Wij hebben op internet veel aanbieders bekeken en een "sobere" of "ingetogen" uitvaart gezocht met de volgende diensten.

Volledige regeling uitvaart (telefonisch) Aangifte overlijden en overlijdensakte
Vervoer overledene naar mortuarium Laatste verzorging overledene
Uitvaartkist en kisten overledene Opbaring in het mortuarium
Crematie in stilte Asbestemmingskosten
Asafgifte aan de nabestaanden Administratiekosten

Internet aanbieding gemiddeld 1.675 euro - GUV goedkoper - 1.300 euro!

Bel GUV voor de voorwaarden!

Rechtstreeks GUV bellen betekent voor nabestaanden altijd GUV kwaliteit én (veel) lagere kosten!