Crematorium Aalten | GUV Uitvaartverzorging BV

Crematorium Aalten | GUV Uitvaartverzorging BV

GUV Uitvaartzorg - Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Als u een dierbare verliest, wilt u op een waardige manier afscheid nemen van deze persoon. Bij GUV Uitvaartverzorging nemen we hier uitvoerig de tijd voor, zodat u in alle rust de laatste eer kunt bewijzen aan uw dierbare overledene. Ons crematorium in Aalten beschikt over een sfeervolle aula voor een mooie persoonlijke dienst voor de crematie. Wij zorgen voor een perfecte aankleding van de uitvaart zonder onnodige kosten. Daarnaast beschikken wij over uitstekende audio- en videomogelijkheden en livestream voor maar liefst 250 adressen. De catering in onze ontmoetingsruimte is van hoog niveau. Wij maken gebruik van een lokale bakker en zorgen voor dagverse kwaliteit. 

Crematie

Bij GUV in Aalten weten we maar al te goed welk verdriet het verlies van een dierbare veroorzaakt. U mag van ons alle steun verwachten om de zakelijke kant van een uitvaart zoveel mogelijk voor u te verzorgen. Zodat u zelf met uw familie echt met het afscheid nemen bezig kunt zijn. Zo kunt u bij het crematorium rekenen op een sfeervolle en vriendelijke ontvangst. U wordt begeleid door een vaste uitvaartbegeleider die met aandacht naar uw verhaal luistert, waarbij u als nabestaande de gelegenheid krijgt om uw verwachtingen voor de plechtigheid te bespreken. We beschikken over een zeer veelzijdige muziekbibliotheek, zodat u passende muziek kunt uitkiezen voor tijdens de dienst. Daarnaast bieden we een uitgebreide catering die u naar eigen wens kunt aanpassen. Mocht u of een van de nabestaanden niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij de uitvaart, dan kunt u de uitvaartplechtigheid online bijwonen via de livestream om toch afscheid te kunnen nemen. GUV heeft ook een uitgebreide urnen en assierraden collectie. Als u er aan toe bent, kunt u een afspraak maken en kunnen wij u uitgebreid en vrijblijvend voorlichten. Zo kunt u de as bijvoorbeeld verstrooien of bewaren in een stijlvolle urn of een betekenisvolle medaillon, maar ook ons asbestemmingsterrein kent vele mogelijkheden.

Wilt u graag meer weten?

Wij weten als geen ander hoe moeilijk een crematie is. Wij nemen u dan ook graag zoveel mogelijk uit handen. We zien toe op een mooie uitvaart waar u warme herinneringen aan overhoudt. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.