GUV Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering zonder kleine lettertjes.

 

GUV is ontstaan als een organisatie om de armenbegrafenis te voorkomen. Met sparen kon je ervoor zorgen dat de uitvaart later betaald kon worden. Nog steeds zijn de verzekeringen bij GUV zo simpel. Geen kleine lettertjes, maar een helder en duidelijk product.

Zelfstandige verzekeraar

GUV Uitvaartverzekering N.V. is een zelfstandige verzekeraar. GUV Uitvaartverzekering biedt verzekeringen aan en deposito's (spaarvorm). GUV Uitvaartverzekering valt onder de Wet Financieel Toezicht en voldoet aan alle wettelijke vereisten en voorschriften.

Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Ook bij onze uitvaartverzekeringen is onze werkwijze uniek. Korte lijnen, direct contact. U wordt snel geholpen, krijgt direct antwoord op uw vragen. Binnen enkele uren of uiterlijk een dag een inhoudelijke reactie op uw mail. Binnen enkele dagen uw polis in huis. En als de verzekering nodig is, binnen een week de uitbetaling.

Niet langer aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

GUV Uitvaartverzekering heeft in 2021, toen het KiFiiD voor de zoveelste keer verzekerden in het ongelijk stelde in een zaak tegen een grote uitvaartverzekeraar, het lidmaatschap opgezegd.