Uitvaartverzorging Oude IJsselstreek

Professionele uitvaartverzorging in Oude IJsselstreek

GUV verzorgt in de Oude IJsselsteek een uitvaart volgens uw wens.

Een passend afscheid regelen kost tijd. Die tijd en de aandacht die daarvoor nodig is, krijgen nabestaanden bij de uitvaartbegeleiders van GUV Uitvaartzorg. Professionele maar zeer betrokken mensen met het hart op de juiste plek. Daarmee zijn zij in staat de familie echt met raad en daad terzijde te staan in een hele moeilijke tijd. De uitvaartbegeleiders zijn professioneel geschoold en kunnen voor elke bijzondere taak specialisten van GUV inschakelen.
Bijvoorbeeld het team van verzorgers en vervoerders die piëteitsvol het vervoer van de overledenen verrichten, maar ook een opbaring tot in de puntjes verzorgen. Ze gaan pas weg als de nabestaanden 100% tevreden zijn over hoe hun dierbare opgebaard ligt. Ook het drukwerk wordt door GUV Uitvaartzorg in Oude IJsselstreek zelf gemaakt. De uitvaartbegeleiders verzorgen dit zelf, maar kunnen ook daar een drukwerkspecialist vragen om assistentie bij zaken die net wat meer kennis vragen. Met behulp van de modernste apparatuur wordt in de eigen drukkerij het mooiste resultaat bereikt. Rouwbrieven, bidprentjes, liturgieën maar ook complete boekjes kunnen door GUV geleverd worden.

Het crematorium van GUV in Etten wordt zeer veel gekozen. Vanwege de sfeervolle zalen en de modernste technieken van audio en video met livestream, maar nog meer vanwege de vriendelijke en deskundige medewerkers. Het ontvangen van de nabestaanden en hen begeleiden is immers het allerbelangrijkste.
Ook in het restaurant, krijgt men een vriendelijke en gastvrije ontvangst van onze horeca professionals. Zo wordt het mogelijk om na de plechtigheid in een sfeervolle ambiance na te praten over iemands leven. Waarbij dan de keuze van de consumpties te groot is om op te noemen. GUV in de Oude IJsselstreek heeft een heel breed dienstenpakket en omdat alles in een hand is, hebben nabestaanden daar voordeel bij.

Van eerste telefoontje tot aan de nazorg na de uitvaart, men heeft een vertrouwd aanspreekpunt. De uitvaartbegeleider wordt al heel snel een vertrouwenspersoon waar men in moeilijke tijden een echte band mee opbouwt en veel steun van ervaart. Zo draagt GUV bij aan een mooi vormgegeven en passend afscheid, wat de basis is voor het goed beginnen van de rouwverwerking. GUV is in de Oude IJsselstreek en omgeving goed bekend. GUV ondersteund veel sportverenigingen en het GUV Goede doelen fonds is er voor humanitaire doelen.