Elders verzekerd? Bel toch GUV!

Je bent toch verplicht de verzekeraar te bellen? - Natuurlijk niet!

Vaak horen wij: "Je bent toch verplicht de verzekering te bellen?" Natuurlijk niet, GUV kan altijd de uitvaart verzorgen!
ls iemand in uw naaste omgeving overlijdt, wilt u toch graag bijgestaan worden door iemand die u vertrouwt? Dan belt u GUV! Een telefoontje is voldoende. GUV verzorgt de uitvaart volgens uw wensen en onze uitvaartbegeleider staat u bij op moeilijke momenten. GUV neemt contact op met de verzekeraar en regelt alles voor de nabstaanden.

En de extra kosten dan? Daar waarschuwt de verzekeraar voor! - Dat is absoluut niet waar!

GUV biedt persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding tegen de laagst mogelijke kosten. De tarieven van GUV liggen veel lager, daarom kunnen wij dat voor iedereen aanbieden. GUV is altijd in staat de uitvaart te verzorgen tegen lagere kosten, zelfs als u elders verzekerd bent!

Rechtstreeks GUV bellen betekent voor nabestaanden GUV kwaliteit én (veel) lagere kosten!

Ik heb een pakket verzekering van Yarden, Dela of Monuta, en nu? - Voor GUV geen probleem!

GUV verzorgd alle diensten die in de polis staan, zonder dat u daarvoor betaalt! De uitkering die wij ontvangen van de verzekeraar dient als volledige betaling van alle diensten in het pakket. Heeft u wensen die niet in het pakket verzekerd zijn, dan betaalt u alleen daarvan de kosten. En bij GUV zijn die kosten gegarandeerd lager! Zo hebt u niet alleen de kwaliteit van dienstverlening van GUV, maar kunnen wij ook garanderen dat u de laagste kosten heeft.

Ik heb een kapitaalverzekering bij Monuta of elders? - Dan is GUV gegarandeerd meer dan 1.500 euro goedkoper!

GUV regelt en verzorgd de uitvaart zoals u die wenst met de GUV tarieven. Deze zijn zoveel lager dan die van Monuta dat de rekening bij GUV vaak tot 1.500 euro lager is. Een voorbeeld: Een opbaring in het mortuarium bij GUV kost voor "onze families" 460 euro inclusief twee bezoeken ongeacht het aantal dagen. Dat kost bij Monuta 742 euro voor 5 dagen. Alleen op deze post al een verschil van 282 euro. De totale uitvaartkosten bij GUV liggen daarom gegarandeerd (meer dan) 1.000 euro lager!

Zo hebt u niet alleen de kwaliteit van dienstverlening van GUV, maar kunnen wij ook garanderen dat u de laagste kosten heeft.