Elders verzekerd? Bel toch GUV!

Je bent toch verplicht de verzekeraar te bellen? - Natuurlijk niet!

Vaak horen wij: "Je bent toch verplicht de verzekering te bellen?" Natuurlijk niet, GUV kan altijd de uitvaart verzorgen!
ls iemand in uw naaste omgeving overlijdt, wilt u toch graag bijgestaan worden door iemand die u vertrouwt? Dan belt u GUV! Een telefoontje is voldoende. GUV verzorgt de uitvaart volgens uw wensen en onze uitvaartbegeleider staat u bij op moeilijke momenten. GUV neemt contact op met de verzekeraar en regelt alles voor de nabstaanden.

En de extra kosten dan? Daar waarschuwt de verzekeraar voor!
Ook bij de verzekeraar betaalt u extra - maar dat vergeten ze te vermelden.

GUV biedt persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding tegen de laagst mogelijke kosten. De tarieven van GUV liggen veel lager, daarom kunnen wij dat voor iedereen aanbieden.
GUV is altijd in staat de uitvaart te verzorgen tegen lage kosten, zelfs als u elders verzekerd bent!

Rechtstreeks GUV bellen betekent voor nabestaanden GUV kwaliteit én lage kosten!

Ik heb een pakket verzekering van Yarden, Dela of Monuta, en nu? - Voor GUV geen probleem!

GUV verzorgd de uitvaart voor u en regelt ook de aanvraag van de uitkering. Daarnaast hanteert GUV bij Dela de Dela-methode en kan daarmee een extra voordelig tarief aanbieden!
Dit doet GUV Uitvaartverzorging, maar ook de GUV Crematoria in Aalten en Etten. Zo krijgt u toch de kwaliteit van dienstverlening van GUV ondanks uw verzekering bij Dela.

Ik heb een kapitaalverzekering bij Monuta of elders? - Dan is GUV gegarandeerd meer dan 1.700 euro goedkoper!

GUV regelt en verzorgd de uitvaart zoals u die wenst met de GUV tarieven. Deze zijn zoveel lager dan die van Monuta dat de rekening bij GUV vaak tot 1.900 euro lager is. Een voorbeeld: Een opbaring in het mortuarium bij GUV kost voor "onze families" 460 euro inclusief twee bezoeken ongeacht het aantal dagen. Dat kost bij Monuta 742 euro voor 5 dagen. Alleen op deze post al een verschil van 282 euro. De totale uitvaartkosten bij GUV liggen daarom gegarandeerd (meer dan) 1.000 euro lager!

Zo hebt u niet alleen de kwaliteit van dienstverlening van GUV, maar kunnen wij ook garanderen dat u de laagste kosten heeft.