Verzekering

U staat volop in het leven

U geniet van uw gezin, uw werk en alles dat u dierbaar is. Wie zo met beide benen in het leven staat, houdt zich meestal niet bezig met de dood. Toch is het verstandig wel over uw uitvaartwensen na te denken en zonodig een verzekering af te sluiten. Zowel voor u als voor uw nabestaanden is het namelijk een geruststellende gedachte dat de kosten van een uitvaart gedekt zijn. Zo krijgen nabestaanden niet te maken met onnodig extra verdriet en erg hoge kosten.

GUV, een vertrouwd idee!

Een complete begrafenis kost momenteel € 8.000.  Zonder rekening te houden met de kosten van een grafmonument. Indien u niet beschikt over een financiële reserve is het daarom raadzaam een  goede verzekering af te sluiten. GUV heeft al bijna 100 jaar ervaring met het verzekeren van uitvaartkosten. Wij zorgen ervoor dat uw nabestaanden de financiële middelen hebben uw persoonlijke wensen tot in detail uit te voeren.

Belastingaangifte - GUV helpt!

Voor de belastingaangifte dient u zowel uw verzekerde bedrag als de fiscalewaarde van uw verzekering op te geven. Omdat het moeilijk is om deze te bepalen, helpt GUV u met een handige tool. Als u op het plaatje hieronder klikt, komt u op een pagina waar u van uw polis de fiscale waarde kunt bepalen.Toezicht en klachten

GUV Uitvaartverzekering staat als (kleine) natura verzekeraar, vanwege een beslissing van het ministerie van Financiën,vanaf 1 januari 2016 niet langer onder toezicht van DNB en AFM. Wel is GUV vrijwillig aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

KiFiD