Crematorium Doetinchem | GUV Uitvaartverzorging BV

GUV Uitvaartzorg - Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Als u een dierbare verliest, wilt u op een waardige manier afscheid nemen van deze persoon. Bij GUV Uitvaartverzorging in Doetinchem nemen we hier uitvoerig de tijd voor, zodat u in alle rust de laatste eer kunt bewijzen aan uw dierbare overledene. Ons crematorium beschikt over een sfeervolle aula voor een mooie persoonlijke dienst voor de crematie. Wij zorgen voor een perfecte aankleding van de uitvaart zonder onnodige kosten.

Crematie

Bij GUV in Doetinchem begrijpen we heel goed hoeveel verdriet het verlies van een dierbare met zich meebrengt. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat alles in deze moeilijke tijd zo prettig mogelijk geregeld wordt. Zo kunt u bij ons crematorium in Etten rekenen op een vriendelijke ontvangst in een sfeervolle omgeving. U krijgt een vaste uitvaartbegeleider die met aandacht naar uw verhaal luistert, waarbij u als nabestaande de gelegenheid krijgt om uw verwachtingen voor de plechtigheid te bespreken. We beschikken over een uniek draaiboek, waarmee u zelf uw eigen uitvaart regisseren kunt. Zo kunt u thuis op de pc , tablet of zelfs op de mobiel een plechtigheid samenstellen van beeld- audiomateriaal. Daarnaast bieden we een uitgebreide catering in onze sfeervolle ontmoetingsruimte. Van broodje carpaccio tot een complete high-tea, alles is mogelijk. Mocht u of een van de nabestaanden niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij de uitvaart, dan kunt u de uitvaartplechtigheid online bijwonen om toch afscheid te kunnen nemen. Een van de vragen waar u goed over na moet denken is wat u met de as van uw geliefde overledene wilt doen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Zo kunt u de as bijvoorbeeld verstrooien of bewaren in een stijlvolle urn of een betekenisvolle medaillon.

Wilt u graag meer weten?

Wij weten als geen ander hoe moeilijk een crematie is. Wij nemen u dan ook graag zoveel mogelijk uit handen. We zien toe op een mooie uitvaart waar u warme herinneringen aan overhoudt. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.