Crematorium Doetinchem | GUV Uitvaartverzorging BV

GUV crematorium Doetinchem

Het verlies van een dierbare gaat gepaard met verdriet en gemis. Het is daarom belangrijk om op een waardige manier afscheid te nemen van de persoon die u dierbaar is. Een volledig verzorgde uitvaart helpt met het rouwproces en geeft u de gelegenheid om liefdevol terug te blikken op het leven van uw vriend, familielid of partner. Het organiseren van een uitvaart is echter een proces waarin u veel belangrijke keuzes moet maken. Daarom is het nooit verkeerd om professionele begeleiding in te schakelen. Woont u in regio Doetinchem? Dan staat GUV Uitvaartzorg BV voor u klaar.

Crematie bij Doetinchem met alle tijd en aandacht

Bij een verlies is het belangrijk om de tijd te krijgen om alles goed te kunnen verwerken. Dat is precies wat GUV faciliteert voor nabestaanden: tijd en aandacht, niet alleen om een mooi afscheid te verzorgen, maar ook om vrienden, familie en partner bij te staan en van deskundig en persoonlijk advies te voorzien. In een kleinschalig en sfeervol crematorium met unieke voorzieningen zoals een draaiboek waarmee u de uitvaart kunt regisseren. Livestream met professionele apparatuur in eigen beheer. Geluid en beeld in topkwaliteit.

Daarom kiest u voor GUV crematorium voor Doetinchem

GUV heeft in de regio Doetinchem twee eigen crematoria en uitvaartcentra, maar kan ook gebruik maken van alle andere uitvaartcentra als dit een gepaste keuze is voor het afscheid. GUV heeft sinds juli 2021 een tweede crematorium in Etten. Dit is vanuit Doetinchem binnen een kwartier te bereiken. De betrokken professionals van GUV begeleiden nabestaanden en verzorgen overledenen met de modernste technieken. Zowel bij crematies, uitvaarten, uitvaartzorg en nazorg kan GUV nabestaanden ondersteunen. Daarnaast zorgt GUV ook voor de asbestemming in urnen of assieraden en heeft GUV een eigen verzekeringsmaatschappij in de regio.

Bekend met de regio

Met veel respect worden overledenen begraven of gecremeerd. De uitvaartbegeleiders van GUV zijn bekend met de hele regio en kennen hierdoor alle lokale gebruiken en gewoontes. Waardoor er persoonlijke en begripvolle hulp kan worden geboden. Daarnaast kunnen de medewerkers van GUV crematorium Doetinchem terugvallen op eigen vervoer en verzorgingsteams inzetten. Deze teams bestaan uit toegewijde professionals en beschikt over vier gespecialiseerde Mercedes-rouwauto's. De kennis van de omgevingen en de plaatselijke gebruiken geeft de GUV-medewerkers een voorsprong op grote maatschappijen met minder regionale kennis, maar het grootste pre is de kwaliteit van de uitvaartverzorging van GUV zelf. GUV is op veel vlakken vertegenwoordigd in Doetinchem en omstreken. Zo worden veel sportverenigingen ondersteund en ook humanitaire doelen ontvangen regelmatig een geldelijke bijdrage.

Crematorium in Doetinchem zonder winstoogmerk

De betrokken professionals van GUV begeleiden nabestaanden en verzorgen overledenen met de modernste technieken. De betrokkenheid en het werken zonder winstoogmerk zorgt ervoor dat er tijd en aandacht is voor de nabestaanden en hun wensen. Met veel respect worden overledenen begraven of gecremeerd. De persoonlijke begeleiding van betrokken medewerkers die dicht bij de mensen staan, geeft direct een vertrouwd gevoel. De begeleiding die de nabestaanden dag en nacht krijgen en de steun die hen dat geeft, maakt dat mensen voor GUV kiezen. Daarbij komt ook nog eens dat GUV de laagste tarieven kan garanderen, omdat GUV zonder winstoogmerk te werk gaat.

Nabestaanden staan centraal

De betrokkenheid, toewijding en het werken zonder winstoogmerk zorgt ervoor dat er tijd en aandacht is voor de nabestaanden en hun wensen. Het is de persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat GUV zo wordt gewaardeerd door nabestaanden. Onze werknemers zijn ontzettend betrokken en vinden het belangrijk om een persoonlijke uitvaart samen te stellen waarmee u op een mooie manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Woont u dus in de buurt van Doetinchem en bent u op zoek naar professionele begeleiding tijdens het verzorgen van een uitvaart? Neem dan gerust een keer contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen tijdens deze moeilijke periode.