Uitvaartverzorging Dinxperlo

GUV Uitvaartverzorging verzorgt sinds decennia uitvaarten in Dinxperlo

Persoonlijk, betrokken en dichtbij waar men ook verzekerd is

De uitvaartverzorging in Dinxperlo kent GUV als geen ander. Sinds decennia verzorgen wij uitvaarten vanaf de kerken en het uitvaartcentrum van DLE. Ook de samenwerking met voormalig collega René Derksen uitvaartverzorging verliep altijd op rolletjes. Tijdens vrije dagen of vakanties vervingen wij René en Olga en altijd tot volle tevredenheid van de nabestaanden in Dinxperlo. René had altijd een gesprek achteraf met de familie en dat koppelde hij dan weer terug met ons. GUV Uitvaartverzorging is een organisatie zonder winstoogmerk die al sinds 1912 bestaat. Door de jaren heen zijn wij zeer professioneel geworden, maar de betrokkenheid en ideologie is nog steeds dezelfde. Een waardige uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten. De faciliteiten van GUV Uitvaartzorg zijn omvatten een breed en compleet dienstenpakket.

Verzorging en vervoer van overleden

Daar waar anderen vervoer inhuren, beschikt GUV Uitvaartverzorging in Dinxperlo over in de laatste verzorging geschoolde medewerkers die allen ook het vervoer kunnen verzorgen. Daarvoor heeft GUV geïnvesteerd in vier rouw- en overbreng auto's. Speciaal op bestelling van GUV uitgevoerd met de meest uitgebreide mogelijkheden voor de verzorging en het vervoer van overledenen. Thanatopraxie Thanatopraxie is een lichte balseming welke ervoor zorgt dat een overledene zonder koeling tot bijna 10 dagen opgebaard kan worden. GUV heeft in de teamleider van de afdeling vervoer en verzorging, Etienne Icking een gediplomeerd thanatopracteur. GUV kan dus lichte balsemingen verzorgen. Het opbaren zonder koeling kent vele voordelen, denk bijvoorbeeld maar eens aan het afscheid nemen met kleine kinderen. Maar ook is er ’s zomers een betere garantie dat de overledene tot aan de uitvaart gezien kan worden. En is er geen brommend geluid van een koeling. Vooral bij een thuis opbaring is dit vaak een storende factor.

Alles in eigen huis

GUV nabestaanden ondersteunen bij begrafenissen in Dinxperlo, maar ook bij crematies en heeft alle diensten in eigen huis. Zo heeft GUV Uitvaartzorg een eigen drukkerij. Rouwbrief met foto’s en/of en aflopend gedrukt is geen enkel probleem voor de drukwerkspecialisten van GUV. Met de moderne drukwerkstraat kan zeer snel kwalitatief hoogwaardig drukwerk gemaakt worden op het papier van Enveloprint uit Dinxperlo. Ook boekjes kan deze speciale machine aan. Ook het GUV Crematorium Aalten wordt door veel mensen uit Dinxperlo gekozen om hun dierbare te laten cremeren. Daar is het asbestemmingsterrein de Akker ook een bekende natuurlijke omgeving voor een verstrooiing of bijzetting. Maar ook vrijblijvend advies voor de mogelijkheden van een assieraad of een sierurn wordt daar gegeven. Het nieuwe GUV Crematorium in Etten wordt echter ook gekozen vanuit Dinxperlo of Breedenbroek. Het groenste crematorium kent 158 zonnepanelen die de stroom voor de elektrische oven (met veel minder uitstoot) opwekken en ook warmte terugwinning voor de vloerverwarming. Er zijn in beide crematoria drie sfeervolle 24-uurs kamers. Daarnaast beschikken beide crematoria over de unieke GUV software Draaiboek, waarmee nabestaanden de complete regie over een plechtigheid hebben. Deze wordt bij GUV afgespeeld via de hypermoderne geluids- en beeldapparatuur. Deze mogelijkheden geven deze GUV crematoria een pre op vele andere crematoria in de omgeving.

Een 9,7 voor GUV van nabestaanden

Wij zijn trots op deze beoordeling door de nabestaanden in de regio. De grootste beloning voor ons zijn dankbare nabestaanden. Want daar doen we het immers voor!

Kwalitatief hoogwaardige uitvaartbegeleiding betaalbaar.

Door het werken zonder winstoogmerk, kunnen wij onze hoogwaardige dienstverlening ook nog eens aanbieden tegen de laagste tarieven. Dat betekent dat nabestaanden ook indien ze ergens anders lid van zijn of verzekerd zijn gebruik kunnen maken van de dienstverlening van GUV. >