Uitvaartverzorging Doetinchem

Professionele uitvaartverzorging in de buurt van Doetinchem

GUV verzorgt in Doetinchem persoonlijke uitvaarten.

Afscheid nemen

Het verlies van een dierbare gaat gepaard met verdriet en gemis. Het is daarom belangrijk om op een waardige manier afscheid te nemen van de persoon die u dierbaar is. Een volledig verzorgde uitvaart helpt met het rouwproces en geeft u de gelegenheid om liefdevol terug te blikken op het leven van uw vriend, familielid of partner. Het organiseren van een uitvaart is echter een proces waarin u veel belangrijke keuzes moet maken. Daarom is het nooit verkeerd om professionele begeleiding in te schakelen. Woont u in regio Doetinchem? Dan staat GUV Uitvaartzorg BV graag voor u klaar.

De betrokken professionals van GUV begeleiden nabestaanden en verzorgen overledenen met de modernste technieken. De betrokkenheid en het werken zonder winstoogmerk zorgt ervoor dat er tijd en aandacht is voor de nabestaanden en hun wensen. Met veel respect worden overledenen begraven of gecremeerd. De uitvaartbegeleiders van GUV zijn bekend met de hele regio en kunnen ook hier terugvallen op het eigen vervoer en verzorgingsteam wat professionele medewerkers heeft en de beschikking heeft over 4 gespecialiseerde rouwauto's van Mercedes. De kennis van de omgevingen en de plaatselijke gebruiken geeft de GUV medewerkers een pre, maar het grootste pre is de kwaliteit van de uitvaartverzorging van GUV zelf. De persoonlijke begeleiding van betrokken medewerkers die dichtbij de mensen staan, geeft direct een vertrouwd gevoel. De begeleiding die de nabestaanden dag en nacht krijgen en de steun die hen dat geeft, maakt dat mensen voor GUV kiezen. Daarbij komt ook nog eens dat GUV de laagste tarieven garanderen kan doordat GUV zonder winstoogmerk werkt.

Wij begrijpen natuurlijk maar al te goed dat een uitvaart persoonlijk moet zijn. U wilt het leven van uw dierbare vieren met bijpassende muziek, voordrachten en optredens. Daarom bespreken wij altijd de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat de uitvaart aansluit op de wensen van de overledene. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met uw budget en verzekering. U kunt er dus op rekenen dat wij de uitvaart tot in de puntjes verzorgen. Op deze manier heeft u alle tijd om op uw eigen manier te rouwen en om steun te zoeken bij uw vrienden en familieleden.

GUV heeft in de regio Doetinchem twee eigen crematoria en uitvaartcentra, maar kan ook gebruik maken van alle andere uitvaartcentra. De medewerkers uit de regio kennen alle lokale gebruiken en gewoontes. GUV heeft sinds juli 2021 een tweede crematorium in Etten. Dit is vanuit Doetinchem binnen een kwartier te bereiken. Zowel bij crematies, uitvaarten, uitvaartzorg en nazorg kan GUV nabestaanden ondersteunen. Daarnaast zorgt GUV ook voor de asbestemming in urnen of assierraden. Ook heeft GUV in de regio een eigen verzekeringsmaatschappij. 

Het is de persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat GUV Uitvaartzorg BV zo wordt gewaardeerd door nabestaanden. Wij zijn ontzettend betrokken en vinden het belangrijk om een persoonlijke uitvaart samen te stellen waarmee u op een mooie manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Woont u dus in de buurt van Doetinchem en bent u op zoek naar professionele begeleiding tijdens het verzorgen van een uitvaart? Neem dan gerust een keer contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en laat ons u helpen tijdens deze moeilijke periode.

GUV is op veel vlakken vertegenwoordigd in Doetinchem en omstreken. Zo worden zeer veel sportverenigingen ondersteund en ook humanitaire doelen ontvangen regelmatig een geldelijke bijdrage.