GUV helpt Iedereen!

Persoonlijke professionals, waarbij u een vertrouwd gevoel heeft.

 

Als iemand in uw naaste omgeving overlijdt, wilt u graag bijgestaan worden door iemand die u vertrouwt. Dan belt u GUV. Een telefoontje is voldoende! U krijgt, ook 's nachts, een uitvaartbegeleider aan de telefoon die u werkelijk helpt. Van het eerste telefoontje tot ver na de uitvaart: GUV staat u bij op moeilijke momenten. GUV verzorgt de uitvaart volgens uw wensen.

Bel niet de verzekeraar - Bel GUV

Veel verzekeraars doen u geloven dat u hen moet bellen bij overlijden. Dat is niet nodig, bel gewoon GUV. Wij begeleiden u bij alles met meer aandacht voor u en tegen lagere kosten. Waar u ook verzekerd bent, GUV is de beste keuze. Wij handelen de verzekeringsuitkering voor u af en garanderen de laagste kosten.

Rechtstreeks GUV bellen betekent voor nabestaanden GUV kwaliteit én (veel) lagere kosten!

Persoonlijk gesprek bij u thuis.

Ook voor andere vragenof een gesprek over uw uitvaartwensen kunt u ons bellen. GUV regelt niet alleen uitvaarten, maar informeert mensen ook vooraf. Een uitvaartbegeleider komt vrijblijvend langs om al uw vragen te beantwoorden.

Iedereen! Ook als het budget klein is

In sommige gevallen is er een klein budget. Ook dan biedt GUV uitkomst. Een eenvoudig maar waardig afscheid kunnen wij voor iedereen verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan een afscheidsavond en de volgende dag een crematie in stilte. Daarmee beperkt u de kosten sterk en kunt u toch waardig afscheid nemen. Als uitvaartspecialisten weten we alles van uitvaartkosten. Een passend afscheid kunnen we altijd aanbieden.

Klik hier voor meer informatie

GUV, een vertrouwd idee!