Hoofden en Teamleiders

HOOFDEN 

De hoofden binnen het team van GUV zijn Hoofd Uitvaartcentra en Crematorium Gerard te Roller en Hoofd Uitvaartzorg Henk-Jan Harbers.

Gerard te Roller:

Ik ben sinds 1993 bij GUV in dienst en werk er nog steeds met veel plezier. Naast mijn functie als Hoofd Crematorium en Uitvaartcentra ben ik bij GUV ook nog steeds uitvaartbegeleider. Het is zo'n dankbaar werk dat ik het graag blijf doen. Van de verzorging van overledenen tot de koffietafel na een uitvaart, het hoort er allemaal bij. Wij begeleiden de familie vanaf het tijdstip van overlijden dag en nacht tot ver na de uitvaart.

Henk-Jan Harbers:

Na een loopbaan in de gezondheidszorg maakte ik de overstap naar de uitvaartzorg en dat was een hele goed beslissing bleek toen ik in 2010 bij GUV kwam werken. Als Hoofd Uitvaartzorg werk ik, samen met de uitvaartbegeleiders van GUV, elke uitvaart weer aan het begeleiden van een afscheid van een dierbare voor nabestaanden. Wij hebben daarbij de luxe positie dat wij ruim tijd een aandacht mogen besteden aan nabestaanden. Het werken zonder winstoogmerk betekent ook dat wij kunnen garanderen dat we de goedkoopste zijn.

TEAMLEIDERS

De teamleiders binnen het team van GUV zijn Teamleider Vervoer en Verzorging E. (Etienne) Icking en Teamleider GUV Crematorium N.B. (Norbet) te Welscher

Etienne Icking:

Bij GUV heb ik meerdere functies. Ik ben uitvaartbegeleider, teamleider overbrengen en verzorging, gastheer en thanatopracteur. Thanatopraxie is een ander woord voor de lichte balseming die we in Nederland sinds 1 januari 2010 mogen uitvoeren. Hierdoor wordt het mogelijk een overledene zonder koeling ongeveer 10 dagen op te baren. Daarnaast ben ik ook "gewoon" uitvaartbegeleider. Een soms moeilijk, maar altijd geweldig dankbaar beroep. We kunnen zoveel voor mensen betekenen in een hele moeilijke tijd. 

Norbet te Welscher:

Sinds een aantal jaren ben ik al in dienst bij GUV. Eerst als vervoerder en verzorger en ook als gastheer Crematorium. Daarnaast verzorg ik ook een aantal zaken op De Akker, ons asbestemmingsterrein. Als teamleider heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om de gastheren van GUV Crematorium en ook de koffiekamer aan te sturen. Best wel een verantwoordelijke taak waar ik voldoening uit haal. Het organiseren van een goed afscheid, daarvoor krijg je immers maar een keer de kans. Het moet zo perfect mogelijk zijn en daar streven wij met z'n allen naar.