Over GUV

Wat is GUV?

Al 100 jaar uitvaartzorg zonder winstoogmerk

De GUV organisaties staan nabestaanden dag en nacht met raad en daad terzijde. Ook zorgt GUV ervoor dat men een goede verzekering voor uitvaartkosten heeft. De werkwijze van GUV verschilt sterk van andere (landelijke) organisaties. GUV heeft namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten. Dat betekent dat wij tijd en aandacht kunnen besteden aan de nabestaanden en aan de zorg voor de overledene. Maar ook dat wij de laagste tarieven kunnen hanteren. Dat scheelt nabestaanden die voor GUV kiezen veel geld.

Persoonlijk betrokken en dichtbij

Dat omschrijft het beste onze filosofie. Wij werken met persoonlijk contact. Ook 's nachts krijgt u bij een melding van overlijden een uitvaartverzorger aan de telefoon. De betrokkenheid van onze medewerkers geeft ondersteuning in een moeilijke tijd. En alle medewerkers wonen in uw regio. Daarom kennen zij de plaatselijke gewoontes en gebruiken als geen ander.

Het voelt direct vertrouwd

Bij GUV wordt u begeleid door één uitvaartbegeleider van de eerste melding tot aan de nazorg. En dat is bij het begeleiden van nabestaanden erg belangrijk. Wij ondersteunen de familie bij het allermoeilijkste in een mensenleven. Het afscheid nemen van een dierbare. Moeilijk, maar ook erg dankbaar werk.

Nabestaanden geven GUV een 9,7

Onze zorg wordt erg positief ervaren door de nabestaanden waarvoor wij uitvaarten mogen verzorgen. In onze klanttevredenheidsonderzoeken geven de nabestaanden ons al jaren op rij gemiddeld een 9,7!

Uw uitvaart bij GUV verzekeren?
Elders verzekerd? Bel toch GUV! GUV helpt alle nabestaanden!
GUV kwaliteit en tot 1.500 euro goedkoper!
text