GUV Crematorium Etten

Tijd en aandacht voor nabestaanden

GUV heeft twee eigen crematorium voor de Achterhoek. Gevestigd in Etten en Aalten. De vele tevreden nabestaanden getuigen van het feit dat er veel behoefte bestond aan een kleinschalig crematorium met een persoonlijke benadering. De vele mogelijkheden op audio en video gebied en de uitgebreide catering mogelijkheden zorgen er voor dat men niet alleen veel tijd krijgt, maar dat er heel veel mogelijk is!

GUV crematorium Etten
Ligt ingebed in het mooie Ettense landschap. De passende bouwstijl zorgt voor een regionale en natuurlijke uitstraling. De sfeer en rust die de omgeving ademt vindt u buiten, maar ook binnen. Alle zalen zijn passend vormgegeven met natuurlijke materialen en kleuren.
Voor een sfeervol afscheid
De natuurlijke sfeer en stilte geven nabestaanden en belangstellenden rust en tijd voor bezinning. GUV beschikt over sfeervolle zalen voor grote en kleine gezelschappen met hypermoderne beeld- en geluidsinstallaties. En een ontmoetingsruimte voor een intiem samenzijn.
De Wetering natuurakker
Op De Wetering bij GUV Crematorium Etten leven de dierbaren voort in onze gedachten. Op het Grasland, De Meend en in de basalturnen, overal bevinden zich dierbaren die herdacht worden. Het is een natuurpark met gedachten aan dierbaren om te bezinnen, te wandelen en tot rust te komen.

Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Geen loze kreet maar een bedrijfsfilosofie. Als gastheer proberen wij nabestaanden en belangstellenden zodanig te ontvangen dat zij zich, ondanks de droevige aanleiding, bij ons te gast voelen.

Zonder winstoogmerk

Een belangrijk kenmerk van GUV is dat er geen winstoogmerk bestaat. Daarom kan er aandacht worden besteed aan mensen en details en werkt GUV met zeer lage tarieven. Dit maakt meteen duidelijk waarom onze werkwijze anders is en dat men bijvoorbeeld, zonder bijbetaling meer tijd krijgt dan in andere crematoria.

Asbestemmingsterrein De Wetering

De asbestemmingsmogelijkheden zijn de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Van het verstrooien op de plaatselijke begraafplaats tot het in de lucht schieten met een vuurpijl. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. GUV biedt, na de crematie, de nabestaanden een breed scala aan asbestemmingen.

Nabestaanden staan centraal

Wij hopen u een kleine introductie te hebben gegeven van een mooi en sfeervol uitvaartcentrum en crematorium maar ook duidelijk te hebben gemaakt dat voor ons de wensen van nabestaanden centraal staan. Samen met de uitvaartverzorger zorgt GUV ervoor dat deze gerealiseerd worden.

Wat vinden nabestaanden van de dienstverlening van GUV uitvaartzorg

"Mooi en persoonlijk"
Familie Aalbers-Wispelweij
100%
De begeleiding was super. Er werd zeer persoonlijk gesproken.