Cremeren Montferland | GUV Crematorium Etten

Cremeren nabij Montferland

Met verschillende uitvaartcentra en crematoria in Aalten en Etten zijn wij altijd dichtbij. GUV Uitvaartzorg is al 100 jaar een uitvaartorganisatie zonder winstoogmerk. Dit betekent dat wij niet gefocust zijn op het behalen van winst, maar dat wij enkel en alleen waardige uitvaarten willen verzorgen. Wij verzorgen deze uitvaarten en crematies tegen de laagste tarieven, met veel tijd en aandacht voor de nabestaanden.

 

Onze crematoria zijn kleinschalig. U krijgt hier veel persoonlijke aandacht en kunt de uitvaart aan laten passen aan uw wensen. Na een crematie helpen wij u met het uitzoeken van een asbestemming. De laatste jaren is het aantal mogelijkheden hierin enorm toegenomen. Kiest u voor verstrooien, bijzetten of voor een combinatie van beide opties? Wij werken graag met u samen om uw wensen uit te laten komen.

 

Contact met GUV Uitvaartzorg

Wilt u meer weten over cremeren in de buurt van gemeente Montferland, uitvaarten en uitvaartverzekeringen? Als u meer wilt weten, kunt u ons bellen of uw vraag op onze website achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij stellen persoonlijk contact op prijs, op die manier kunnen wij uw vragen het beste beantwoorden.

 

GUV kan zelfs de uitvaart verzorgen als men elders verzekerd is.

Bij pakketverzekeringen past GUV speciale tarieven toe die ervoor zorgen dat nabestaanden gebruik kunnen maken
van de dienstverlening van GUV terwijl ze elders verzekerd zijn. 
Bij kapitaalverzekeringen is GUV door haar lage tarieven voor nabestaanden zelfs
een nog voor de hand liggende keuze. Kwaliteit van GUV, met aandacht en tijd voor
de familie. Bij een verzekering in euro's (kapitaalverzekering) kunnen wij zelfs garanderen
dat GUV tot 1.700 euro goedkoper is dan veel anderen.

Voor en door de maatschappij, dat is GUV. Een vertrouwd idee!