Cremeren Montferland | GUV Crematorium Etten

Cremeren nabij Montferland

Met verschillende uitvaartcentra en crematoria in Aalten en Etten zijn wij altijd dichtbij. GUV Uitvaartzorg is al 100 jaar een uitvaartorganisatie zonder winstoogmerk. Dit betekent dat wij niet gefocust zijn op het behalen van winst, maar dat wij enkel en alleen waardige uitvaarten willen verzorgen. Wij verzorgen deze uitvaarten en crematies tegen de laagste tarieven, met veel tijd en aandacht voor de nabestaanden.

 

Onze crematoria zijn kleinschalig. U krijgt hier veel persoonlijke aandacht en kunt de uitvaart aan laten passen aan uw wensen. Na een crematie helpen wij u met het uitzoeken van een asbestemming. De laatste jaren is het aantal mogelijkheden hierin enorm toegenomen. Kiest u voor verstrooien, bijzetten of voor een combinatie van beide opties? Wij werken graag met u samen om uw wensen uit te laten komen.

 

Contact met GUV Uitvaartzorg

Wilt u meer weten over cremeren in de buurt van gemeente Montferland, uitvaarten en uitvaartverzekeringen? Als u meer wilt weten, kunt u ons bellen of uw vraag op onze website achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij stellen persoonlijk contact op prijs, op die manier kunnen wij uw vragen het beste beantwoorden.

Ook als men bijvoorbeeld bij Dela of Monuta verzekerd is kan GUV de uitvaart verzorgen.

Alle diensten uit het pakket van de verzekeraar worden dan uitgevoerd zonder dat nabestaanden daarvoor bijbetalen. Men betaalt alleen bij voor de diensten die niet in het pakket zitten. Daarvoor had men bij de verzekeraar ook een aanvullende nota gekregen. Bij GUV zijn ook deze zaken tegen de laagste tarieven waardoor wij kunnen garanderen dat nabestaanden bij GUV altijd goedkoper uit zijn. Men kan dus voor een crematie in Montferland kiezen voor de hoogwaardige kwaliteit van GUV!

Bij een kapitaalverzekering (verzekering in euro's ) kan GUV zelfs tot 1.700 euro goedkoper zijn dan Monuta of Dela.

Voor en door de maatschappij, dat is GUV. Een vertrouwd idee!