Uitvaartverzorging Silvolde

Betrokken uitvaartzorg in Silvolde

GUV Uitvaartzorg - thuis in Silvolde.

Als een dierbare overleden is, dan wil je graag raad en daad en steun ter zijde gestaan worden. Dan komt de uitvaartbegeleiding van GUV Uitvaartzorg als geroepen. Professionele en zeer betrokken mensen met een gedegen opleiding. Daarnaast hebben we een vervoer- en verzorgingsteam met speciaal ingerichte voertuigen voor het vervoer van overledenen. Onze drukwerkafdeling verzorgt per direct het drukwerk voor de familie. Daarvoor is een complete drukkerij aanwezig bij GUV. Ook zijn er specialisten voor het drukwerk en het bewerken van foto's die men gebruiken wil. Rouwbrieven met foto's of bidprentjes, alles kan in eigen huis gemaakt worden.

GUV Crematorium Etten is sinds 2021 ook operationeel en kan ook als uitvaartcentrum gebruikt worden. Er zijn 3 sfeervolle 24-uurs kamers beschikbaar. De grote aula De einder kan 200 belangstellenden plaats bieden en de kleine aula Ochtendgloren biedt een knusse ruimte voor maximaal 40 personen. Ze zijn beide voor zien van moderne techniek voor audio en video met livestream. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn echter in deze het belangrijkste. Zij ontvangen de familie en de gasten en zorgen ervoor dat men zich, ondanks de droeve aangelegenheid, toch te gast voelt.
De ontvangstruimte -het restaurant, is sfeervol ingericht en geeft mensen de gelegenheid om met elkaar na te praten.

De unieke persoonlijke uitvaartzorg van GUV biedt een vertrouwd aanspeekpunt, van eerste telefoontje tot aan de nazorg na de uitvaart. GUV heeft betrokken medewerkers die allen in de directe regio wonen en de plaatselijke gebruiken en omgangsvormen kennen. Elke begraafplaats of kerk is bekend terrein. Dit geldt niet alleen voor Silvolde, maar voor de hele regio. GUV, een vertrouwd idee!