GUV Vrije Keuze Polis

GUV - Goed geregeld

Een crematie kost al snel € 7.000 en een begrafenis rond de € 10.000. Indien u niet beschikt over een financiële reserve is het daarom raadzaam een verzekering af te sluiten. GUV heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzekeren van uitvaartkosten. Wij zorgen ervoor dat uw nabestaanden de financiële middelen hebben om al uw wensen tot in detail uit te voeren.

Unieke Vrije keuze Polis - zonder kleine lettertjes.

Een uniek element van de GUV-polis is dat nabestaanden volledig vrij zijn in de keuze van een uitvaartonderneming. Bij GUV staan uw wensen voorop bij het verzorgen van een uitvaart. Geen kleine lettertjes, maar een helder en duidelijk product.

Fiscaal voordeel, speciaal voor ouderen!

Een uitvaartverzekering wordt tot een waarde van 7.033 euro (2018) niet meegeteld bij uw vermogen. Dit kan zeer voordelig zijn voor u. Zowel in het kader van vermogensrendements heffing, maar ook bij toeslagen die u ontvangt. Voor ouderen is een koopsomstorting vaak zeer interessant.

Rechtstreeks sluiten zonder advieskosten

U kunt op de site van GUV rechtstreeks een polis aanvragen. Zonder advies- of bemiddelingskosten. Desgewenst sturen wij u een offerte per post.

Uw voordelen:

* Geen winstoogmerk, dus lage premies * Waardevast - aanpassing via index
* Kinderen tot hun 18e gratis voor 100% meeverzekerd * Optimale keuzevrijheid voor een echt persoonlijk afscheid.
* Gratis registratie van uw wensen * Rechtstreek bij GUV, dus zonder advieskosten
* Korting van GUV Uitvaartverzorging * Persoonlijk en direct contact