Crematorium Etten

GUV Crematorium en Uitvaartverzorging in Etten

Een waardig afscheid

GUV Uitvaartverzorging staat bekend om haar persoonlijke en betrokken service. Ook ’s nachts krijgt u een medewerker aan de telefoon bij melding van een overlijden. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft in deze moeilijke tijd. Daarnaast helpen we om een waardig afscheid te organiseren. Dit kan zowel een uitvaart als een crematie zijn. Doordat onze medewerkers afkomstig zijn uit uw regio, weten we als geen ander wat de plaatselijke gebruiken en tradities zijn.

GUV crematorium

Het GUV crematorium bevindt zich in Etten, in de Achterhoek. Op onze kleinschalige en discrete locatie organiseren we een crematie die past bij de wensen van de overledene en zijn of haar dierbaren. Onze locatie straalt een serene rust uit en is gelegen in een bosrijk gebied. Het is een nieuw crematorium, tijdens de voorbereiding is er veel aandacht geweest voor het ontwerp en de wijze van bouwen. Het is een 'groen' crematorium, het heeft laagst mogelijke energieverbruik en wij beschikken over een elektrische oven. De oven is voorzien van de nieuwste technieken voor optimaal energiebeheer en isolatie, wat zorgt voor minder uitstoot dan een traditionele oven. Deze principes passen bij de bosrijke en mooie natuurlijke omgeving waar het crematorium zich bevindt.

Contacteer ons voor informatie

Wilt u meer weten over ons en onze diensten? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier leest u meer over hoe wij een crematie organiseren, wat de mogelijkheden zijn en wat u van de verzekering mag verwachten. Voor persoonlijk contact of advies kunt u ons uiteraard direct benaderen. Het team van GUV Uitvaartverzorging is bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Telefonisch zijn wij 24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden.