GUV Crematorium Aalten

Tijd en aandacht voor nabestaanden

GUV heeft twee eigen crematoria in Aalten en in Etten. De vele tevreden nabestaanden getuigen van het feit dat er veel behoefte bestond aan een kleinschalig crematorium met een persoonlijke benadering. De vele mogelijkheden op audio en video gebied en de uitgebreide catering mogelijkheden zorgen er voor dat men niet alleen veel tijd krijgt, maar dat er heel veel mogelijk is!

GUV crematorium Aalten
In het mooie Aaltense landschap verscholen tussen de berkenbomen. De serene rust en de natuurlijke uitstraling vindt u buiten, maar ook alle zalen ademen deze sfeer uit.
Sfeervol afscheid en Grand Café
De natuurlijke sfeer en stilte geven nabestaanden en belangstellenden rust en tijd voor bezinning. GUV beschikt over sfeervolle zalen voor grote en kleine gezelschappen met hypermoderne beeld- en geluidsinstallaties. En een Grand café voor een intiem samenzijn.
De Akker asbestemmingsterrein
Op De Akker van GUV groeien de herinneringen aan dierbaren. Op de Groene Weide, het Heide Veld in de basalturnen en de grote zwerfkeien, overal bevinden zich dierbaren die herdacht worden. Het is een park van herinneringen om in te gedenken, te wandelen en tot rust te komen.

Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Geen loze kreet maar een bedrijfsfilosofie. Als gastheer proberen wij nabestaanden en belangstellenden zodanig te ontvangen dat zij zich, ondanks de droevige aanleiding, bij ons te gast voelen.

Zonder winstoogmerk

Een belangrijk kenmerk van GUV is dat er geen winstoogmerk bestaat. Daarom kan er aandacht worden besteed aan mensen en details en werkt GUV met zeer lage tarieven. Dit maakt meteen duidelijk waarom onze werkwijze anders is en dat men bijvoorbeeld, zonder bijbetaling meer tijd krijgt dan in andere crematoria.

Asbestemmingsterrein De Akker

De asbestemmingsmogelijkheden zijn de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Van het verstrooien op de plaatselijke begraafplaats tot het in de lucht schieten met een vuurpijl. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken. GUV biedt, na de crematie, de nabestaanden een breed scala aan asbestemmingen.

Nabestaanden staan centraal

Wij hopen u een kleine introductie te hebben gegeven van een mooi en sfeervol uitvaartcentrum en crematorium maar ook duidelijk te hebben gemaakt dat voor ons de wensen van nabestaanden centraal staan. Samen met de uitvaartverzorger zorgt GUV ervoor dat deze gerealiseerd worden.

Wat vinden nabestaanden van de dienstverlening van GUV uitvaartzorg

"Prima begeleid en verzorgd"
Familie Broekhof-Sterenborg
-20%
Beste GUV’ers, Jullie krijgen van ons voor alle zorg het maximale aantal punten. Er was niets op aan te merken. Alles was van a tot z prima begeleid en verzorgd.