GUV verzekering - keuze vrijheid en goedkoper dan Monuta

Is GUV Uitvaartverzekering dan niet duurder omdat het een kleine verzekeraar is? Nee, u krijgt keuzevrijheid en de verzekering is goedkoper!

De verzekering van GUV kent een zeer lage premie, maar het allerbelangrijkste is dat u vrij bent om te kiezen. Kiezen voor de uitvaartonderneming van uw keuze. Dat kan in Aalten, maar ook in Maastricht, Groningen en Amsterdam.

GUV Uitvaartverzekering verzorgt al sinds meer dan 100 jaar verzekeringen voor tienduizenden klanten, werkt zonder winstoogmerk en heeft uitstekende voorwaarden en zeer lage premies.

Monuta biedt op internet nu alleen een naturaverzekering met een verplichte koppeling met de uitvaartverzorger.

Daarin is de nabestaande over soms 50 jaar dan verplicht de uitvaartverzorging van Monuta te kiezen, anders kost hen dat 2.000 euro!
Men moet dus nu al een beslissing nemen over iets waardoor nabestaanden over vele tientallen jaren mee geconfronteerd worden.
2.000 euro van die uitkering wordt niet uitbetaald als nabestaanden voor een lokale onderneming als GUV willen kiezen!

Maar zelfs dan is GUV nog goedkoper! Terwijl men bij GUV wél de volledige vrijheid heeft.

Onderstaand ziet u het vergelijk in de maandpremies van GUV met Monuta op 28 september 2020.
Met een bedrag van 8.000 euro met premiebetaling tot 85 jaar bij GUV en bij Monuta levenslang! Kijkt u zelf naar het verschil in premie over de hele looptijd!

Tabel premies GUV en Monuta

Werkt uw assurantieadviseur niet samen met GUV? Dan mag u hen altijd wijzen op deze betrouwbare partner in de uitvaartzorg.

En anders mag u natuurlijk rechtstreeks op deze site bij GUV Uitvaartverzekering uw verzekering aanvragen.

Klik hier en bereken uw premie