Hoe kan GUV kwaliteit tot 1.700 euro goedkoper zijn?

Hoe kan GUV Uitvaartzorg zoveel goedkoper zijn? GUV werkt zonder winstoogmerk!

GUV Uitvaartzorg werkt persoonlijk, betrokken en dichtbij. De uitvaartbegeleider is (tenzij onmogelijk) een vaste vertrouwenspersoon. En GUV Uitvaartzorg heeft alles in eigen huis. Hoe kan GUV dan ook nog eens goedkoper zijn?
Dat kan vanwege het feit dat wij zonder winstoogmerk werken. Daardoor zijn onze tarieven zoveel lager dan die van andere organisaties dat de rekening bij GUV (vaak) meer dan 1.500 euro lager is. Voorbeelden: De kosten van de uitvaartverzorger bij commerciële organisaties rond de 500 euro hoger en een opbaring in een mortuarium van GUV kost voor "onze families" 545 euro inclusief twee bezoeken ongeacht het aantal dagen. Dat kost bij de collega's tot 1.000 euro! Alleen op deze twee posten al een verschil van rond de 900 euro. De totale uitvaartkosten bij GUV liggen daarom gegarandeerd (meer dan) 1.000 euro lager! Regelmatig loopt dit op tot 1.700 euro!

Kan dat ook met een pakket- of dienstenverzekering? Ja, ook dan mag u GUV bellen!

GUV verzorgd alle diensten die in de polis staan, zonder dat u daarvoor betaalt! Het bedrag dat de verzekeraar uitkeert voor het pakket is de volledige betaling van alle diensten. GUV garandeert dat u niets extra voor die diensten!
Heeft u wensen die niet in het pakket verzekerd zijn, dan betaalt u alleen daarvan de kosten. En bij GUV zijn die kosten gegarandeerd veel lager! Zo hebt u niet alleen de kwaliteit van dienstverlening van GUV, maar kunnen wij ook garanderen dat u de laagste kosten heeft.GUV verzorgt de uitvaart volgens uw wensen en onze uitvaartbegeleider staat u bij op moeilijke momenten. 

Rechtstreeks GUV bellen betekent voor nabestaanden GUV kwaliteit én (vaak) veel lagere kosten!

Hoe kan het dat GUV dat kan garanderen?

GUV biedt persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding tegen de laagst mogelijke kosten. De tarieven van GUV liggen veel lager, daarom kunnen wij dat voor iedereen aanbieden. GUV is altijd in staat de uitvaart te verzorgen tegen lagere kosten, zeker als u een kapitaalverzekering heeft! 

Dit garandeert GUV ook als u bij Dela, Monuta, Yarden of ergens anders verzekerd bent!

Zo hebt u niet alleen de kwaliteit van dienstverlening van GUV, maar garanderen wij ook de laagste kosten.