GUV Nieuws

11-02-2018

GUV Uitvaartzorg krijgt Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

GUV Uitvaartverzorging heeft van de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart het keurmerk mogen ontvangen. Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartonderneming die in het bezit is van het keurmerk niet wordt beoordeeld door een extern bureau. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie GUV Uitvaartverzorging een uitvaart heeft mogen verzorgen. 
Meer Lezen
03-01-2018

GUV Dennenlust Zelhem en GUV De Burcht Terborg Open dagen

Zaterdag 13 januari houdt GUV een open dag van 14.00 tot 18.00 uur aan de Kerkhoflaan 5 te Zelhem. Zaterdag 20 januari houdt GUV een open dag van 14.00 tot 18.00 uur aan de Wijnwaarden 43 te Terborg. 
Meer Lezen
21-11-2017

GUV Wereldlichtjesdag

We geven onze kinderen een lichtje op zondagavond 10 december 2017. Wereldlichtjesdag wordt gehouden op iedere tweede zondag in de maand december. December is de “donkerste” tijd van het jaar. Niet alleen de schemering valt vroeg in. Vanwege alle feestdagen kan de maand ook als donker aanvoelen als men te maken heeft met een groot verdriet en het gemis van een kind.
Meer Lezen
14-11-2017

GUV Thema avond: Hij wilde niet meer leven.

GUV houdt dinsdag 14 november 2017 in GUV crematorium een thema-avond over een zelf gekozen levenseinde. Een zwaar onderwerp waarvoor GUV een ervaringsdeskundige spreekster zocht. 
Meer Lezen
14-09-2017

GUV Crematorium kwaliteit en toch de goedkoopste

Een crematie is in sommige plaatsen honderden euro's duurder dan elders. De prijzen die crematoria in Gelderland hanteren, variëren van 550 tot 1.400 euro. Dat blijkt uit onderzoek van PlusMagazine.
Meer Lezen
30-08-2017

Café Doodgewoon

Op  7 september  is het volgende Café Doodgewoon, deze keer  weer op een middag. Onze gast is uitvaartbegeleidster en docente klinische lessen bij GUV en ze gaat in gesprek  over het volgende: Allemaal moeten we ooit een keer een uitvaart regelen. Dit zo goed mogelijk doen is belangrijk voor het rouwproces. Vragen daarbij kunnen zijn:
Meer Lezen
30-06-2017

GUV Crematorium 10 jaar

Op 30 juni 2017 bestond GUV Crematorium 10 jaar. In de afgelopen 10 jaren is er heel wat veranderd. We interviewden Bert van Asselt, directeur bij GUV.
Meer Lezen
02-02-2017

GUV Herdenkingsavond “Verweven in je leven”.

Hoewel iedereen op zijn/haar eigen wijze omgaat met gevoelens van gemis en verdriet, kan een gezamenlijk herinneren en gedenken ondersteunend zijn voor het rouwproces. Onze ervaring is dat veel nabestaanden hier troost of kracht aan ontlenen.
Meer Lezen
01-02-2017

GUV Steunt Vrienden van Beth San met geluid

Op initiatief van Heidi Rave, lid van het bestuur van Vrienden van Beth San, maar ook werkzaam bij GUV als uitvaartconsulente is aan Beth San een mobiele geluidsinstallatie geschonken. Bij Beth San worden diverse activiteiten voor ouderen georganiseerd waarbij een mobiele geluidsinstallatie heel welkom is! Zoals bv bewegen op muziek, de zang en buitenactiviteiten.
Meer Lezen
28-11-2016

Wereldlichtjesdag

We geven onze kinderen een lichtje op zondagavond 11 december 2016 Wereldlichtjesdag wordt gehouden op iedere tweede zondag in de maand december. December is de “donkerste” tijd van het jaar. Niet alleen de schemering valt vroeg in. Vanwege alle feestdagen kan de maand ook als donker aanvoelen als men te maken heeft met een groot verdriet en het gemis van een kind. Door stil te staan bij deze overleden kinderen hopen de medewerkers van GUV nabestaanden een lichtpuntje te bieden in deze donkere dagen. 
Meer Lezen

Producten 21 tot 30 van 57 in totaal