GUV Nieuws

01-02-2017

GUV Steunt Vrienden van Beth San met geluid

Op initiatief van Heidi Rave, lid van het bestuur van Vrienden van Beth San, maar ook werkzaam bij GUV als uitvaartconsulente is aan Beth San een mobiele geluidsinstallatie geschonken. Bij Beth San worden diverse activiteiten voor ouderen georganiseerd waarbij een mobiele geluidsinstallatie heel welkom is! Zoals bv bewegen op muziek, de zang en buitenactiviteiten.
Meer Lezen
28-11-2016

Wereldlichtjesdag

We geven onze kinderen een lichtje op zondagavond 11 december 2016 Wereldlichtjesdag wordt gehouden op iedere tweede zondag in de maand december. December is de “donkerste” tijd van het jaar. Niet alleen de schemering valt vroeg in. Vanwege alle feestdagen kan de maand ook als donker aanvoelen als men te maken heeft met een groot verdriet en het gemis van een kind. Door stil te staan bij deze overleden kinderen hopen de medewerkers van GUV nabestaanden een lichtpuntje te bieden in deze donkere dagen. 
Meer Lezen
31-10-2016

GUV Thema avond "Verder na verlies" dinsdag 22 november 2016

Jaarlijks maken in Nederland ongeveer een miljoen mensen het overlijden van een dierbare mee. Honderdduizenden mensen krijgen te horen dat ze kanker, diabetes of een andere ernstige aandoening hebben. Hoe gaan mensen om met deze enorme tegenslagen? Hoe kunnen zij het leven weer oppakken? En hoe ga je om met mensen die zware klappen te verduren krijgen?
Meer Lezen
25-10-2016

Open dag GUV Crematorium en De Akker

Op zondag 6 november a.s. houdt GUV Crematorium en Asbestemmingsterrein De Akker een open dag. U kunt ongedwongen, zonder een trieste aanleiding, het ­crematorium en onze unieke natuur Akker bekijken.
Meer Lezen
21-07-2016

Wetsvoorstel gaat erfgenamen beter beschermen

Vanaf 1 september zijn erfgenamen beter beschermt tegen het erven van schulden. Op 8 juni 2016 heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen waardoor erfgenamen zich beter kunnen beschermen tegen het erven van een onverwachte schuld van een overleden naaste. Het komt vaak voor dat erfgenamen een nalatenschap aanvaarden, zonder dat ze zich bewust zijn van de mogelijke schulden die ze hiermee overnemen.
Meer Lezen
28-04-2016

GUV neemt Herman Tomesen Uitvaartverzorging over

GUV neemt de aandelen van Herman Tomesen Uitvaartverzorging over en zal daarmee de uitvaartverzorging van Herman Tomesen in de regio’s overnemen. Herman Tomesen uitvaartverzorging sluit daardoor aan bij de GUV bedrijven die al de regio’s Aalten, Winterswijk, Oost-Gelre en Berkelland bedienen. Hierdoor wordt het werkgebied van GUV & Tomesen, de Achterhoek, nog beter gedekt.
Meer Lezen
28-10-2015

20-jarige Bezoekdienst krijgt steun van GUV

20-jarige Bezoekdienst al 15 jaar steun van GUV
Meer Lezen
18-10-2015

Herdenkingsavond "Verbonden"

De op woensdag 14 oktober door GUV Uitvaartverzorging gehouden herdenkingsbijeenkomst “Verbondenheid” werd door zeer veel nabestaanden bezocht. In het GUV crematorium en uitvaartcentrum aan de Romienendiek in Aalten werden nabestaanden, waarvoor GUV Uitvaartverzorging de uitvaart begeleidde, in de afgelopen periode uitgenodigd.
Meer Lezen
18-10-2015

De Akker van GUV op TV

De Akker van GUV was onlangs het toneel van filmopnamen van het programma Vroege vogels. Dit wordt dinsdag 20 oktober om 19.20 uur uitgezonden op NPO2 (Nederland 2). Hier zijn een aantal foto's te zien van de mooie natuurakkers van GUV.
Meer Lezen
30-08-2015

GUV aan het woord

Bert van Asselt, algemeen directeur van GUV, is geïnterviewd door Gelre FM. Daarbij kwamen de achtergrond en werkwijze van GUV aan bod.Hier werd o.a. toegelicht hoe het kan dat GUV zo Persoonlijk, betrokken en dichtbij werkt, maar daarbij ook nog eens de laagste tarieven kan hanteren!
Meer Lezen

Producten 21 tot 30 van 49 in totaal