GUV Nieuws

25-10-2016

Open dag GUV Crematorium en De Akker

Op zondag 6 november a.s. houdt GUV Crematorium en Asbestemmingsterrein De Akker een open dag. U kunt ongedwongen, zonder een trieste aanleiding, het ­crematorium en onze unieke natuur Akker bekijken.
Meer Lezen
21-07-2016

Wetsvoorstel gaat erfgenamen beter beschermen

Vanaf 1 september zijn erfgenamen beter beschermt tegen het erven van schulden. Op 8 juni 2016 heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen waardoor erfgenamen zich beter kunnen beschermen tegen het erven van een onverwachte schuld van een overleden naaste. Het komt vaak voor dat erfgenamen een nalatenschap aanvaarden, zonder dat ze zich bewust zijn van de mogelijke schulden die ze hiermee overnemen.
Meer Lezen
28-04-2016

GUV neemt Herman Tomesen Uitvaartverzorging over

GUV neemt de aandelen van Herman Tomesen Uitvaartverzorging over en zal daarmee de uitvaartverzorging van Herman Tomesen in de regio’s overnemen. Herman Tomesen uitvaartverzorging sluit daardoor aan bij de GUV bedrijven die al de regio’s Aalten, Winterswijk, Oost-Gelre en Berkelland bedienen. Hierdoor wordt het werkgebied van GUV & Tomesen, de Achterhoek, nog beter gedekt.
Meer Lezen
28-10-2015

20-jarige Bezoekdienst krijgt steun van GUV

20-jarige Bezoekdienst al 15 jaar steun van GUV
Meer Lezen
18-10-2015

Herdenkingsavond "Verbonden"

De op woensdag 14 oktober door GUV Uitvaartverzorging gehouden herdenkingsbijeenkomst “Verbondenheid” werd door zeer veel nabestaanden bezocht. In het GUV crematorium en uitvaartcentrum aan de Romienendiek in Aalten werden nabestaanden, waarvoor GUV Uitvaartverzorging de uitvaart begeleidde, in de afgelopen periode uitgenodigd.
Meer Lezen
18-10-2015

De Akker van GUV op TV

De Akker van GUV was onlangs het toneel van filmopnamen van het programma Vroege vogels. Dit wordt dinsdag 20 oktober om 19.20 uur uitgezonden op NPO2 (Nederland 2). Hier zijn een aantal foto's te zien van de mooie natuurakkers van GUV.
Meer Lezen
30-08-2015

GUV aan het woord

Bert van Asselt, algemeen directeur van GUV, is geïnterviewd door Gelre FM. Daarbij kwamen de achtergrond en werkwijze van GUV aan bod.Hier werd o.a. toegelicht hoe het kan dat GUV zo Persoonlijk, betrokken en dichtbij werkt, maar daarbij ook nog eens de laagste tarieven kan hanteren!
Meer Lezen
23-07-2015

GUV geeft sokken aan Vios Voetbal Beltrum

GUV geeft sokken aan Vios Beltrum leden
Meer Lezen
30-06-2015

GUV opent De Akker

Het landschappelijk ingepaste ontvangstcentrum is klaar, de asbestemmingen zijn beschikbaar op De Akker. Na vele jaren voorbereiding, ontwerpen, strijden, bouwen en afwerken is het eindelijk zover. De Akker wordt op zaterdag 4 juli geopend. Tijdens een open dag van 15.00 tot 17.00 uur kan iedereen komen kijken naar het mooie, sfeervolle gebouw en de natuurlijke uitstraling van de asbestemmingsmogelijkheden.
Meer Lezen
11-05-2015

De Akker krijgt vorm!

De Akker - GUV haar nieuwe asbestemmingsterrein met ontvangstruimtes vordert gestaag. De laatste weken is er heel hard gewerkt door aannemer Hubers, Alferink en Perebolte en diverse anderen aan het gebouw op de Akker.
Meer Lezen

Producten 31 tot 40 van 56 in totaal