GUV Nieuws

11 November 2014

Lezing "Verder na verdriet"


“Verder na verlies”

GUV faciliteert op dinsdag 11 november de Thema-avond “Levenskunst! Verder na verlies”. Deze lezing in GUV Uitvaartcentrum Winterswijk (Balinkes) wordt gehouden door Trix van Ast en Sigrid Mulder, rouwtherapeuten.

Hoe pak je de draad van je leven weer op na een groot verlies? Verder na de dood van je partner, of van een kind, van een broer of zus? Er komen verschrikkelijk veel vragen bij je op. Mensen vertellen dat ze de eerste tijd na het verlies aan het overleven zijn. Rouwenden hebben veel tijd nodig om van ‘overleven’ naar ‘leven’ toe te groeien. Alléén tijd is niet voldoende. Er is moed voor nodig om weer ‘JA’ te zeggen tegen het leven. Wat vraagt dit van jou? Deze vragen en meer wordt behandeld tijdens deze avond.

De toegang is gratis en de koffie staat om koffie vanaf 19.00 uur. De lezing begint om 19.30 uur

Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens kan men meer informatie verkrijgen over het werk van de rouwtherapeuten Sigrid en Trix. Zij starten o.a. een gespreksgroep ’Verder na verlies’

Trix van Ast en Sigrid Mulder, gaan in op al uw vragen na de lezing die gehouden wordt op dinsdag 11 november in GUV Uitvaartcentrum Winterswijk (Balinkes) Jeugdkerkstraat 12 in Winterswijk.