GUV Nieuws

15 November 2014

GUV schenkt "inspeelshirts" aan Dames 2 BOVO


GUV heeft het tweede dames team van BOVO voorzien van shirts voor het inspelen voorafgaand aan de wedstrijden en voor andere gelegenheden.

Anniek Wikkerink, passer loper bij dames 2: “ Bij het inspelen was het een bont festival terwijl je als team graag gezamenlijkheid uitstralen wilt. Bovendien moet zo’n shirt ook lekker zitten. De voorbereiding van de wedstrijd lijkt op “een balletje slaan”, maar het is een teamgebeuren waarin je alles “klaarzet” voor de wedstrijd. En daarom is het juist zo belangrijk die eenheid te krijgen in het uiterlijk.”

Dames2 van BOVO had bij GUV een “eigen” ingang bij de directeur Bert van Asselt van GUV die in het verleden bij Dames3 trainer/coach was, samen met de huidige trainer/coach van Dames2, Erik Lammers. Dus zo werd de oudgediende benaderd.

“GUV heeft toch nog steeds een link met BOVO, ook al is het contact minder frequent”, aldus Bert van Asselt. “De meeste dames die nu bij Dames2 spelen heb ik nog getraind en als coach begeleid. We zijn zelfs kampioen geworden twee seizoenen geleden. En ik wilde daarom graag meewerken aan dit verzoek. We hebben de kleuren afgestemd op de nieuwe kleuren van BOVO en de shirts zijn mooi geworden. Ik hoop dat dit nog een extra motivatie is om er dit jaar flink tegen aan te gaan. Dat de dames de kwaliteiten bezitten en uit het juiste hout gesneden zijn is erg duidelijk. Nu alleen nog op de goede momenten in de wedstrijd daar gebruik van maken en ze gaan een mooie groei doormaken!”

Op de foto v.l.n.r. onderste rij: Erik Lammers, Noëlle Brethouwer, Claudine Reijerink, Inge Hoornenborg, Juul van Bolhuis, Anniek Wikkerink en Bert van Asselt. De bovenste rij: Marjolein Prigge, Zelma van Alstede, Roos Wisselink, Inske Bruil en Nieké Lammers Op de foto ontbreekt Carlijn Stronks.