GUV Nieuws

03 Januari 2018

GUV Dennenlust Zelhem en GUV De Burcht Terborg Open dagen


Zaterdag 13 januari houdt GUV een open dag van 14.00 tot 18.00 uur aan de Kerkhoflaan 5 te Zelhem. 

Zaterdag 20 januari houdt GUV een open dag van 14.00 tot 18.00 uur aan de Wijnwaarden 43 te Terborg. 

Wat kan men verwachten? Alles vragen op het gebied van uitvaartzorg worden beantwoord door de ervaren uitvaartverzorgers van GUV, Ton de Jong, Ans Masselink en Ank Horstink, hoofd voorlichting die ook gratis lessen geeft voor verzorgenden, Xandra Wolterink, de gediplomeerde thanatopracteur (lichte balseming) van GUV, Etinne Icking en de directie van GUV, Bert van Asselt. 


Uitvaartbegeleiders met veel ervaring: Informatie over alles wat met uitvaarten te maken heeft. Ook biedt men de mogelijkheid voor een kosteloze voorbespreking aan huis. 

Uitvaart met inhoud: Carla Lammers (ritueel begeleidster) zorgt voor een uitvaart met inhoud. Met aandacht voor de mens, de relatie tot nabestaanden en zijn omgeving in een passende afscheidsceremonie. 

Kinderen betrekken bij een uitvaart: Ook kinderen maken een rouwproces door, hoe jong ze ook zijn. Door het kind op een open en aciteve manier te betrekken bij het afscheid nemen legt men de basis voor een goed rouwproces. 

Informatie over GUV van de directie persoonlijk: Waarom GUV zonder winstoogmerk werkt en wat dat voor voordelen heeft voor nabestaanden. Waarom u GUV ook mag bellen als u elders verzekerd bent. 

Thanatopraxie (lichte balseming) : Een gediplomeerde thanatopracteur legt met materialen precies uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en waarom er dan geen koeling van de overledene nodig is. 

Verzekerings deskundige: Alles wat u altijd al wilde vragen wordt hier beantwoord. Men kan zich uitgebreide laten informeren. 

Voor meer informatie kan een mail sturen naar opendag@guv.nl of men kan bellen naar 0900-7007000 (lokaal tarief) en vragen naar Ank Horstink of Xandra Wolterink. Op de foto: GUV Uitvaartcentrum Dennenlust in Zelhem