GUV Nieuws

06 Mei 2019

Digitaal bij GUV Crematorium Aalten binnenlopen


Op de site van GUV staat sinds vandaag een nieuwe digitale 360 graden tour. Zo kunt u op afstand alle ruimtes bij GUV Crematorium Aalten bekijken. 

Sfeervolle omgeving – natuurlijke sfeer

In het mooie Aaltense landschap verscholen tussen de berkenbomen. De serene rust en de natuurlijke uitstraling vindt u buiten, maar ook alle zalen ademen deze sfeer uit.

De natuurlijke sfeer en stilte geven nabestaanden en belangstellenden rust en tijd voor bezinning. GUV beschikt over sfeervolle zalen voor grote en kleine gezelschappen met hypermoderne beeld- en geluidsinstallaties. En een Grand café voor een intiem samenzijn.

 Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Geen loze kreet maar een bedrijfsfilosofie. Als gastheer proberen wij nabestaanden en belangstellenden zodanig te ontvangen dat zij zich, ondanks de droevige aanleiding, bij ons te gast voelen.

Zonder winstoogmerk

Een belangrijk kenmerk van GUV is dat er geen winstoogmerk bestaat. Daarom kan er aandacht worden besteed aan mensen en details en werkt GUV met zeer lage tarieven. Dit maakt meteen duidelijk waarom onze werkwijze anders is en dat men bijvoorbeeld, zonder bijbetaling meer tijd krijgt dan in andere crematoria.

Klik hier om direct naar de Digitale rondleiding toe te gaan