Wat vinden nabestaanden van de dienstverlening van GUV uitvaartzorg

Alles goed
Familie Wansing
80%
Bij de begeleiding hebben we geen enkel minpunt. En ook de begroting klopte precies.

Heel bijzonder
Familie Koelman
100%
Beste Xandra, Dela verzekerd en toch deden jullie alle diensten uit het pakket zonder bijbetalen. Wat jullie gewoon doen, is voor ons heel bijzonder geweest. Bedankt voor alles, wij zijn dik tevreden.

Het was goed zo
Anoniem
100%
Beste Willemijn, We hebben alles goed gedaan. Het was goed zo. Bedankt.

Tot in de puntjes
Anoniem
100%
Hallo Carla en Marijke, Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor alle hulp en steun vorige week bij het voorbereiden van de uitvaart van mijn vader en de mooie dag zelf. Jullie hebben beiden zo zorgvuldig onze wensen gehoord en vertaald, waardoor het voor mij in ieder geval een heel goed afscheid was. Alles was tot in de puntjes geregeld, het zag er super mooi uit en alles werkte zoals het moest. Ik had de rust om mijn eigen proces te lopen en kon alle regelzaken in vertrouwen uit handen geven. Dit maakt ook dat ik ondanks al het verdriet terug kan kijken op een mooie en bijzondere week. Nogmaals dank je wel daarvoor!!

Betrokken en respectvol
Familie Te Vogt
100%
Alles is geweldig verlopen. De rit van ons huis naar Aalten, de opvang van de familie en de geweldige plechtigheid. Zeer goed verzorgd. Een groot compliment voor het geduld, de betrokkenheid en de respectvolle verzorging. Ook in het crematorium met de mooie zaal en ontmoetingsruimte. Lekkere koffie en broodjes.

Waardering voor GUV
A. Beckers
100%
Wij hebben grote waardering voor de wijze waarop GUV te werk gaat. Een voorbeeld voor andere uitvaartondernemingen. Alles ging zoals het moest. We hadden niets anders willen doen.

Grote bewondering
Tineke
100%
Beste Marijke, Bedankt voor alles. Je gaf ons advies maar liet alle beslissingen aan ons. Dankzij jou werd het allemaal minder moeilijk. We hebben alle 6 grote bewondering voor de manier waarop je er, in het bijzonder tijdens de uitvaart, voor ons was. Het heeft indruk gemaakt. Bedankt!

Warm, persoonlijk en vertrouwd
Familie Hietbrink
100%
Beste GUV’ers Dat GUV de uitvaart zou doen, was voor ons vanzelfsprekend. En alles is ook perfect verlopen. Jullie zorg voelde warm, persoonlijk en echt vertrouwd. Voor iedereen was er aandacht.

Zeer tevreden
Anoniem
100%
Beste Thijs, Wij zijn zeer tevreden over jullie. Jullie hebben super geholpen om haar een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Enorm bedankt.

Super tevreden
Familie Helder
100%
Lieve mensen bij GUV, Wij zijn over alles supertevreden. Van eerste bereikbaarheid tot aan de dag van de uitvaart. Van ons krijgen jullie een 10. Deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Alle wensen zijn door jullie goed uitgevoerd!