Wat vinden nabestaanden van de dienstverlening van GUV uitvaartzorg

Prettig, inlevend en persoonlijk
Anoniem
100%
Door de positieve ervaringen van anderen en het crematorium in Etten kwamen we bij GUV. We zijn Maike dankbaar voor haar goede en persoonlijke begeleiding en prachtige presentatie tijdens de dienst.

Alles goed
Familie Wansing
80%
Bij de begeleiding hebben we geen enkel minpunt. En ook de begroting klopte precies.

Zeer tevreden
Familie van Alst
100%
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Tessa. Reden waarom we ook voor de GUV hebben gekozen, dat alles op één locatie mogelijk was.

Goede begeleiding
Anoniem
100%
Tessa haar begeleiding als zeer positief ervaren

Perfect geregeld
Familie Van Zutphen
100%
De begeleiding door Tessa was uitstekend. Wij vonden haar zeer attent, behulpzaam en meelevend. Alles was perfect geregeld.

GUV dag en nacht bereikbaar!
Familie Koster
100%
Wij konden geen contact krijgen met Dela (Ventura). Bij GUV wel direct contact en meteen met een uitvaartverzorger. Xandra heeft de uitvaart uitstekend begeleid. En wij betaalden geen extra kosten, in tegenstelling tot dat wat Dela beweert.

Fijn afscheid, waren in goede handen
Familie Knoefmann
100%
Willy stelde ons opgepaste wijze gerust. We hebben het afscheid als zeer fijn ervaren en waren bij haar in goede handen. We kijken er met ons allen op terug en vonden het prima zo. Complimenten en dank voor jullie fijne en positieve instelling. Hebben het als een enorme steun ondervonden.

Erg tevreden over het verloop en de begeleiding
Anoniem
100%
We vonden dat Tessa het perfect deed

Een heel erg mooi afscheid
Familie Lavalaye
100%
Begeleiding door Ans Masselink was heel erg goed. Het was een heel erg mooi afscheid. Naderhand veel mensen gesproken die het een ontzettend liefdevol en warm afscheid vonden, mede dankzij jullie. Alles was perfect.

Zeer tevreden
Familie Teerink
100%
Begeleiding door Tim (uitvaartverzorger) en Sandra (spreekster) was geweldig. Kostenbegroting werd tijdig gepresenteerd en was zeer duidelijk. Wij zijn zeer tevreden.